1e Menwedstrijd Meneer Anton 3 april 2016

Grote dag voor Meneer Anton vandaag: zijn eerste echte menwedstrijd L dressuur en L vaardigheid.

Meneer Anton met de Baas: klaar voor de strijd

Heel veel te leren, te kijken en te ervaren, maar hij heeft zich heel goed gedragen. Hij keek zijn ogen uit; concentratie en constante aanleuning waren ver te zoeken. Maar hij is binnen de witte hekjes gebleven en de goede kant opgelopen.

Jury vraagt: is Meneer Anton nog een echte Meneer?

Jury vraagt: is Meneer Anton een echte Meneer nog?

Jury vroeg na afloop: Is Meneer Anton nog een echte Meneer? Hij is zo druk met van alles.   Wij: Jazeker, een echte Meneer, maar er hangt niets meer onder te bungelen, al denkt hij zelf van wel.  haha Beide jury’s vonden hem een belofte voor de toekomst. Er is nog wel wat werk aan de winkel, maar dit is een hele goede.   TROTS

L dressuur: 1e proef  180 punten en 1 winstpunt en 2e proef 177,5 punten.

Terug bij de trailer

Terug bij de trailer

In de vaardigheid had Meneer Anton Janouk haar gouden springschoenen aan. Het heeft nog niet geholpen om foutloos rond te komen. Hij heeft beide parcoursen voltooid, iets buiten de tijd. 1e omloop 3 balletjes en in de 2e omloop ook 3 balletjes. Rechtuit in de hindernis is nog een dingetje: er zijn nog zoveel andere leuke dingen om naar te kijken.

Paul heeft wel eerder lijntjes thuis met hindernissen geoefend, maar een heel parcours had Meneer Anton pas 1 keer gezien.

Meneer Anton denkt het over: hij weet het nog niet zo

Meneer Anton denkt het over: hij weet het nog niet zo

Nu lekker door trainen en op naar de Marathon van Amsterdam.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *